Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Graphene Spray Coating (300ml)
Tonyin Graphene Spray Coating (300ml)

Tonyin Graphene Spray Coating (300ml)

CIKKSZÁM:
WS001413
KÉSZLET:
Raktáron

19 990Ft

Termékleírás

A Tonyin Graphene Spray Coating egy polimer alapú, grafén és szilícium-dioxid tartalmú sealant védőbevonat, amely önmagában használva illetve bevonattal kezelt autó további védelmére, toppingolására is kiválóan alkalmas, sőt a fóliázott felületekre is tökéletes.


Rendívül nagyfokú vegyszerállósságú termék, amely csodálatos mély színt, szuperhidrofób és bársonyos felületet, valamint fantasztikus fényt biztosít a teljes járművön. Tartóssága használattól függően 8-12 hónap!


Használata: nagyon fontos, hogy a terméket alaposan megtisztított és száraz felületre vidd fel vékony rétegben, majd egy száraz, puha mikroszálas kendővel oszlasd szét és azonnal töröld vissza körkörös mozdulatokkal egy másik mikroszálas kendővel.
Javasoljuk, hogy a felvitel előtt végezz szállórozsda oldást és zsírtalanítást a tartósság és a tökéletes eredmény érdekében. Mindig kis felületeken haladj, egyszerre több elemet semmiképp ne kezelj vele, mert a visszatörlése nagyon nehéz lesz. Felhevült felületen és tűző napon tilos használni!


Rendkívüli felületvédelem, extrém mély fényesség és nagyon erős hidrofóbitás - Tonyin Graphene Spray Coating


Kiszerelés: 300ml

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek