Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Maniac Line Black Car Wash Set - Fekete és fóliázott autókhoz
Maniac Line Black Car Wash Set - Fekete és fóliázott autókhoz

Maniac Line Black Car Wash Set - Fekete és fóliázott autókhoz

CIKKSZÁM:
WS001935
KÉSZLET:
Raktáron

8 890Ft

Termékleírás

A Maniac Line Black Car Wash Set egy tökéletes csomag a fekete és fóliázott felületű autók tisztításához. Akinek volt vagy van fekete színű auója, az tudja, hogy az egyik legnagyobb ellensége a hamar megjelenő vízkő pöttyök, foltok, amiknek az eltávolítása nem egyszerű feladat.


Ha ezzel a jelenséggel gyakran találkozol, akkor a Black Car Wash csomag egy nagyszerű segítség lesz számodra, hogy az autód hosszú ideig megőrízze a gyönyörű, mély színét és ne szürküljön be az ásványi anyagoktól. 


Használata: A Black&Wrap Shampoo-val mosd át az autót. Ez egy nagyon magas koncetrációjú termék, a javasolt hígítási arány 1:300. (10 liter vízhez 0,03 liter sampon) Ezután töröld szárazra a felületet, majd a Water Spot Remover terméket permetezd egy mikroszálas applikátorra vagy kendőre és töröld át vele a kívánt elemet, majd egy száraz, puha kendővel töröld szárazra. Gyönyörű, foltmentes, fényes felületet fogsz kapni!


Tipp: az üvegeken lévő vízkő eltávolítására használj szivacs applikátort, arra permetezd a Water Spot Removert-t és dolgozd át a felületet, majd töröld vissza.


A csomag tartalma:  • 1db Maniac Line Black&Wrap Shampoo koncentrátum 500ml

  • 1db Maniac Line Water Spot Mineral Remover vízkő és ásványi anyag eltávolító 500ml

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek