Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Ceramic Crystal Coating Wax 200g - kerámia hibrid wax
Tonyin Ceramic Crystal Coating Wax 200g - kerámia hibrid wax

Tonyin Ceramic Crystal Coating Wax 200g - kerámia hibrid wax

CIKKSZÁM:
WS002370
KÉSZLET:
Raktáron

15 990Ft

Termékleírás

A Tonyin Ceramic Crystal Coating Wax egy természetes viaszokat és kerámia polimereket tartalmazó hibrid wax, amely gyönyörű fényt, kiváló víz- és szennyeződéstaszító felületet és könnyű tisztíthatóságot eredményez. Használata rendkívül egyszerű, szakértelem nélkül is bárki könnyedén tudja használni. Lakossági és professzionális használatra egyaránt kitűnő választás, rendkívül kiadós, így nagyon jó ár-érték arányú termék.


Használata:


Az alaposan megtisztított felületre a csomagban található szivacs applikátor segítségével hordja fel vékony rétegben a waxot, egymást fedő körkörös mozdulatokkal. A teljes karosszéria elemet egyben le lehet waxolni, nem kell tartani a rászáradástól, majd egy puha mikroszálas kedő segítségével visszatörölni. Forró felületen ne használja.


A termékkel kapcsolatos inormációkkal vagy a használatával kapcsolatban keresse bátran ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítünk, ha igényli.


Kiszerelés: 200g

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek