Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Interior Clean&Care Kit - belső tér tisztító és ápoló csomag
Tonyin Interior Clean&Care Kit - belső tér tisztító és ápoló csomag

Tonyin Interior Clean&Care Kit - belső tér tisztító és ápoló csomag

CIKKSZÁM:
WS002826
KÉSZLET:
Raktáron

9 990Ft

Termékleírás

A Tonyin Interior Clean&Care Kit egy olyan belső tér csomag, amellyel a tökéletes tisztítás, ápolás és védelem egyszerűen, gyorsan es hatékonyan elvégezhető. 
A Tonyin Revive Interior Cleaner egy koncentrált tisztítószer, amelyet használhatsz töményen is, ha erősen szennyezett a felület, de akár hígítható is 1:20 arányban a kevésbé koszos beltereknél. 
Használható minden műanyag, műszerfal, gumi, bőr és textil felületen, könnyedén megbirkózik a makacs szennyeződésekkel is. Nem szárítja, marja, fakítja ki a megtisztított felületet a szabadalmaztatott összetétele miatt. 
A Tonyin Renewal Interior Quick Detailer egy olyan készítmény, amely minden műanyag, gumi és bőrfelület ápolására használható. UV álló formulája megvédi a kezelt felületeket és védőréteget hoz létre azon. 
A csomag egy prémium minőségű, szegélymentes, extra puha mikroszálas kendőt is tartalmaz, amellyel a belső tér ápolása a lehető legkíméletesebb és legbiztonságosabb lesz. 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek