Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Maniac Line Ceramic Kit - kerámia csomag
Maniac Line Ceramic Kit - kerámia csomag

Maniac Line Ceramic Kit - kerámia csomag

CIKKSZÁM:
WS001921
KÉSZLET:
Raktáron

11 490Ft

Termékleírás

A Maniac Line Ceramic Kit egy SiO2 tartalmú autosampont és egy SiO2 tartalmú spraywaxot tartalmaz. 
A Maniac Line Ceramic Shampoo egy szuperhidrofób polimereket tartalmazó sampon, amely egy öntisztító képességet ad a kezelt felületnek, ezáltal könnyebben tudod tisztítani a járművedet.


A Maniac Line Ceramic Ultra Speed Wax egyedülálló vízlepergető képességű termék, amely hatékonyan védi a karosszériát a káros UV sugárzástól, taszítja a szennyeződéseket és selymes sima felületet, valamint páratlanul mély csillogó fényt biztosít hosszú időn keresztül. A felület előkészítésétől és a kezelés utáni ápolástól függően akár négy hónap tartósságot biztosít.


Használd a Ceramic Shampoo-t az autómosáshoz, majd töröld szárazra és kezeld le a karosszériát a Ceramic Ultra Speed Wax termékkel. Mas dolgod már nincs, csak csodálni a gyönyörű végeredményt!


 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek